Tussenstop bij Europa-Park

© HSPublicity

Ga je binnenkort op vakantie? Europa-Park, Duitslands grootste attractiepark en gelegen in het Zwarte Woud, is de uitgelezen overnachtingsplek voor vakantiegangers die op weg zijn naar hun vakantieadres in Zwitserland, Italië of het zuidoosten van Frankrijk. Een tussenstop hier is niet alleen voor de kinderen een onvergetelijk begin van de vakantie, ook voor de ouders kan de vakantie niet ontspannener beginnen.

In Europa-Park kan overnacht worden in vijf luxe themahotels, ingerichte tipi-tenten, huifkarren en blokhutten en op de camping. Terug naar huis staat een tussenstop bij Europa-Park natuurlijk ook garant voor een leuke afsluiting van de vakantie.

Direct aan de A5 van Karlsruhe naar Basel, in het Zwarte Woud en aan de rand van de Elzas ligt Europa-Park. In dit park, gelegen in het plaatsje Rust, zijn dertien Europese landen ‘nagebouwd’ en in deze themagebieden bevinden zich de meer dan honderd attracties. In 2012 wordt ook nog eens een gigantische houten achtbaan in gebruik genomen. Het wordt de elfde achtbaan in het park.

Meer informatie: www.europapark.com.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.