Servies voor winterse sfeer

© HSPublicity

De servieslijnen Winter Collage en Winter Bakery van Villeroy & Boch geven je een uitgebreide keus om je huis in een feestelijke, winterse sfeer te brengen.

De Winter Bakery Delight-lijn zorgt voor een smaakvol gedekte feesttafel, met ingetogen bewerkt servies. Behalve kopjes, glazen, borden en schalen voor de koffie- of eettafel, brengt Winter Bakery ook bekers voor warme chocolade, kopjes voor de punch en schalen voor winterspecialiteiten, inclusief een schaal om appels te bakken in de oven.

Dit jaar liever een uitbundige, traditioneel gedekte kersttafel? Dan biedt de Winter Collage volop keus. Deze nieuwe bestaat uit mooi gedecoreerde borden, voorzien van een levendig kersttafereel. Ook biedt deze lijn veel accessoires om de kersttafel extra feestelijk aan te kleden, bijvoorbeeld een grote slee met de Kerstman en zijn rendieren.

De collectie Toy’s Fantasy Line bestaat uit handgemaakte ballen, belletjes, sterren en een lief klein hartje. De Alpin Chic is een wat meer ingetogen, chique kerstlijn. Met leuke, houten accessoires die doen denken aan een skivakantie in Oostenrijk. Alle zijn afgewerkt met natuurlijke materialen in warme, rustige bruin en witte tinten. Voor meer informatie: www.villeroy-boch.com.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.