Geef beren ontbijt in pyjama

Hebben leeuwen last van een ochtendhumeur? En welke dieren komen ‘s morgens het eerst op de savanne? In de maand augustus kunnen bezoekers iedere zondag voor openingstijd DierenPark Amersfoort de dieren zien ontwaken.

Met het exclusieve Vroeg uit de Veren-programma krijgen gasten een rondleiding voor openingstijd. De dieren worden gewekt en gaan naar hun buitenverblijf. Hierna is er een ontbijt met uitzicht op de savanne. Dit programma biedt kans om de ochtendrituelen van DierenPark Amersfoort te ontdekken. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Voor Week- en Zomerabonnementhouders geldt een gereduceerd tarief.

Het Vroeg uit de Veren-programma begint om 7.00 uur. Kinderen die op tijd verschijnen in hun pyjama mogen iets heel bijzonders doen: het vernieuwde berenverblijf in om voedsel te verstoppen voor de vier bruine beren. Daarna komen de beren naar buiten om hun ontbijt te zoeken. Het ontbijt mag alleen in pyjama geserveerd worden, dus kinderen hoeven zich deze ochtend niet eerst aan te kleden.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.