Starters Award van Marie Claire

Tijdschrift Marie Claire reikt op maandag 10 september aanstaande voor de achtste keer de Starters Award uit aan een scherpzinnige vrouw die durft te ondernemen, zelfs in tijden van crisis.

De uitreiking vindt plaats in het Conservatorium Hotel in Amsterdam en wordt gehost door Sebastiaan Labrie. Tijdens deze avond discussiëren onder zijn leiding een aantal inspirerende entrepreneurs over ondernemen, onder wie sieradenontwerpster Bibi van der Velden en Skins Cosmetics-directeur Henny Kruger. Bovendien mag op deze avond ook een bekende Nederlandse vrouw een prijs voor haar bijzondere onderneming in ontvangst nemen, de Marie Claire Smart & Amazing Entrepreneur Award. Acteur en deejay Geza Weisz verzorgt op de avond de ‘fashionable’ beats.

Uit alle ingezonden businessplannen heeft een jury een top 3 gekozen. Ingrid Sloots, Milou Turpijn en Inge van Kessel strijden de komende maand om de felbegeerde Marie Claire Starters Award. De lezeres kiest de uiteindelijke winnaar; de ondernemer met het meest ‘smart & amazing’ businessplan wint onder meer een startkapitaal van 5.000 euro.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.