Beste en slechtste hotels van Nederland

© HSPublicity

Hotel Adler in Valkenburg heeft de Zoover Award gekregen die hoort bij de titel ‘Best gewaardeerde hotel van Nederland 2011’. De Zoover Awards zijn in het leven geroepen om de best gewaardeerde accommodaties op Zoover.nl in het zonnetje te zetten. De titels ‘Het best en slechtst gewaardeerde hotel van Nederland’ zijn gebaseerd op de gemiddelde score van de algemene waardering van de bezoekers van Zoover.

Vorig jaar mocht Designhotel Texel Suites zich de overtuigende winnaar noemen, dit jaar gaat de eer van ‘Best gewaardeerde hotel 2011’ naar Hotel Adler in Valkenburg. De top 3 van best beoordeelde hotels lag overigens heel dicht bij elkaar. Op een gedeelde tweede plaats staan Hotel Het Tjeukemeer in Delfstrahuizen en Pension Panta Rhei in Cadzand.

De vijf beste hotels van Nederland volgens Zoover

1. Hotel Adler in Valkenburg

2. Het Tjeukemeer in Delfstrahuizen

2. Pension Panta Rhei in Cadzand

4. Hotel Airport Texel

5. Hotel Bosch en Zee in Domburg

City Hotel in Scheveningen neemt dit jaar de titel van ‘Het slechtst gewaardeerde hotel van Nederland’ over van Hotel Benelux in Rotterdam. City Hotel scoort een gemiddeld cijfer van een 3 en staat daarmee bovenaan op de lijst van de vijf slechtst beoordeelde hotels:

1. City Hotel in Scheveningen

2. Hotel Landgoed de Oude Schouw in Akkrum

3. Beach Hotel in Zandvoort

4. Hotel du Commerce in Middelburg

5. Hotel Astra in Apeldoorn

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.