Kleurige start voor Driebanflora

Redacteur West-Friesland
VENHUIZEN

De inzending van de gebroeders Boon bv uit Hem is door de jury verkozen tot de beste van de bloembollententoonstelling Driebanflora. De andere wisselbeker was voor de inzending van Rick en Mattie Obdam.

In de zaal van café De Roode Leeuw eindigde de firma in groep 1 nipt voor nummer 2, Boots Quality Bulbs. De andere prijzen gingen in deze groep naar A.P. Groot, Marax en M. Boots BLB Selecties.

In groep 2 kwam Theo Roet als winnaar uit de bus: defa.P. Boon eindigde als tweede, Beerepoot Wijdenes als derde. De andereprijzen gingen naar J.Koster en Zon en naar Jan en Niek Boon.

In groep 3 was de inzending van de gebr. Kok de beste. De andere prijzen gingen naar Jos Groot, Arnold Boots, Jaap Vriend, fa.K. Laan enVisser/De Wit. In groep 4 haalden Rick en Mattie Obdam de eerste plek, gevolgd door Piet Hein Veerman, Jan Schouten, G. Obdam en Reus Tulpen BV.

De firma De Wit-Jong was de winnaar in groep 5; de overige prijzen gingen naar L & A Tulips, Sam Meissen, Niels Koster en Cees Boots. Tot slot groep 6, waar Peter Groot de eerste prijs haalde. De andere winnaars waren A.Dekker en Piet Groot Bloembollen.

De Driebanflora in café De Roode Leeuw in Venhuizen is nog tot en met zondag te zien.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen