Zaterdag droger, zondag mooiste dag Marinedagen en Sail Den Helder

Redacteur Den Helder
DEN HELDER

Na een mooie eerste dag valt het weer op dag twee van Sail Den Helder toch wat tegen. De regen neemt in de loop van de dag af, maar het blijft nat. Zaterdag wordt droger, zondag wordt ondanks heftige buien toch de mooiste dag van het evenement met zelfs kans momenten met zon.

Dat zegt weerredacteur Stephan van Loon van www.weeronline.nl. ,,Het zag er even naar uit dat we vanmiddag nog wat zon zouden krijgen, maar dat zit er niet meer in. De wind neemt ook toe. Het blijft vrijdag in beleving herfstachtig en ik ben bang dat er het hele weekend regen blijft vallen in Den Helder. Maar het wordt wel absoluut beter dan deze vrijdagochtend.''

Zaterdag blijft het overwegend droog met af en toe regen. Wel blijft het de hele dag bewolkt. Het wordt zo'n 17 graden, door de wind voelt dat aan als vijftien.

Zondag zijn de temperaturen vergelijkbaar en de wind ook. Dan blijft het wel langer achtereen droog en kan de zon zich laten zien. Maar neem naast een zonnebril ook een paraplu mee: die droge perioden kunnen afwisselen met stevige buien met kans op onweer.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.