Prachtige buitenkamer

© HSPublicity

Met de Co-Cube is snel een prachtige buitenkamer te creëren. Hiermee speelt fabrikant Solero in op dé tuintrend voor 2011; lekker privé cocoonen in je eigen tuin.

De naam Co-Cube is een combinatie van de woorden ‘cocoonen’ en ‘kubus’. Deze ‘buitenkamer’ past zich direct aan de weersomstandigheden aan. In de zon of juist liever in de schaduw? Het ‘dak’ en de ‘wanden’ van de Co-Cube kunnen op elk moment in- of uitgeschoven worden. En de tuinmeubelen kunnen dus gewoon blijven staan waar ze staan.

De basis van de Co-Cube is een zware aluminium constructie. Het unieke van de Co-Cube zit ’m in het horizontale dakdoek dat in een variabele hoek geplaatst kan worden. Handig wanneer de zon wat lager komt te staan, maar vooral wanneer het ineens flink gaat regenen. Het water loopt dan via een geïntegreerde aluminium goot naar beneden. Het kantelen van het doek gaat heel simpel; namelijk door middel van een buismotor met afstandsbediening.

De (optionele) zijkanten van de Co-Cube van (glasvezel)doek of folie, kunnen elektrisch naar boven en beneden schuiven. Het systeem kan worden gemonteerd aan de gevel, de schutting of gewoon vrijstaand in de tuin. Kijk op www.parasols.nl voor meer informatie.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.