Alles over uitvaarten

De Catharinakapel in Harderwijk en PUUR Professionele Uitvaartzorg Harderwijk houden op zaterdag 24 september van 11.00-16.00 uur een uitvaart-informatiemarkt in de Catharinakapel aan de Klooster 1 in Harderwijk.

Zomaar een paar vragen die vaak gesteld worden als het gaat om overlijden, uitvaart en rouw: wie moet of mag mijn uitvaart regelen? Wie doet de verzorging? Mag ik bij mijn overleden man begraven worden? Waar kun je in de regio een crematie plaats laten vinden? Welke kist kies ik? En de bloemen, wie regelt dat? Wat moet ik zelf van te voren regelen? Is er iemand die voor mij een toespraak kan schrijven? Wat zet ik op het graf? Heb ik eigenlijk wel een goede verzekering?

Tijdens de informatiemarkt is er volop gelegenheid om vragen te stellen, onder meer aan medewerkers van de bedrijven Studio Dis, rouwfotografie uit Ermelo, ARCUM Nederland – milieuvriendelijke uitvaartkisten uit Harderwijk, Op bestelling, bloemwerk van Liesbeth Noordman uit Harderwijk, het Hospice Jasmijn uit Harderwijk (Sonnevanck) en de Vereniging Ouders Overleden Kind (VOOK) en Balans, begeleiding bij rouw, verlies en verandering van Patricia Holtkamp uit Harderwijk.

Meer informatie? Kijk op www.puuruitvaartzorg.nl of www.catharinakapel.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.