Gros Enkhuizers wil minder betalen voor parkeren

Gros Enkhuizers wil minder betalen voor parkeren

Redacteur West-Friesland
ENKHUIZEN

Een overgrote meerderheid van de bezoekers van Enkhuizen.Vandaag.nl vindt dat inwoners van Enkhuizen minder zouden moeten betalen voor een parkeervergunning. Verdeeldheid is er over het nut van de parkeervergunning.

De nieuwe coalitie van de gemeente Enkhuizen wil dat inwoners minder gaan betalen voor hun parkeervergunning en kraskaarten om hun visite te laten parkeren.

Daar is 76 procent van de reageerders op de stelling het mee eens en 62 procent daarvan vindt zelfs dat Enkhuizers helemaal niets meer zouden moeten betalen. De resterende 24 procent vinkte ’oneens’ aan, omdat hierdoor een gat in de begroting ontstaat dat Enkhuizers linksom of rechtsom toch weer moeten betalen.

Bezoekers van Enkhuizen.Vandaag.nl kunnen zich nu buigen over de carillonkwestie. De stelling is: De gemeente kan de klachten over geluidsoverlast op zijn minst serieus nemen en onderzoek doen.

De stellingen staat op deze site in de rechterkolom. Een mening of ’stemverklaring’ kan worden ingevuld in het formulier dat na het uitbrengen van de stem tevoorschijn komt.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen