RSI-expert naar Nederland

© HSPublicity

Dr. Deepak Sharan, de bekende en in wetenschappelijke kring zeer gewaardeerde Indiase expert op het gebied van RSI, komt ter gelegenheid van de Internationale RSI-dag naar Nederland. Hij geeft op zaterdag 25 februari tijdens een symposium in de Isala-klinieken te Zwolle een lezing over zijn succesvolle methode van behandeling van RSI-aandoeningen. RSI komt vaak voor bij werknemers die veel achter de computer werken.

Sharan is een expert op het gebied van RSI. Hij is oprichter en medisch directeur van een ‘RSI centre of excellence’ in Bangalore, India. Een van zijn interessante stellingen is dat aspecifieke RSI vaak niet goed gediagnosticeerd wordt, er zitten meestal andere klachten achter. Het behandelprogramma in zijn RECOUP-kliniek in Bangalore is multidisciplinair: een combinatie van fysieke behandeling, cognitieve gedragstherapie, fysieke trainingen en ander lichaamswerk. Hiermee claimt hij 95 procent genezing te bereiken bij cliënten met (chronische) RSI-klachten.

Dagvoorzitter van het symposium is Janneke Vasse, ervaringsdeskundige die sinds 1996 met RSI gediagnosticeerd is en oud-patiënte van Dr. Deepak Sharan. Zij was de eerste Nederlandse die een behandeling bij hem onderging.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.