Feestwinkel De Scharrelboet nieuwe aanwinst van Schagen

Schagen

Feestwinkel De Scharrelboet zit vanaf aanstaande zaterdag in Schagen.

Voor feestkleding, maskers, pruiken en schmink kan men dan terecht aan de Zijperweg 4.

De uit Heerhugowaard afkomstige Joost Sutin nam de winkel over van Nel en Ed de Neve, die De Scharrelboet 23 jaar geleden in Hippolytushoef startten.

,,Ik heb hiervoor bij Makro en Staples gewerkt, maar het kriebelde altijd al om wat voor mezelf te beginnen. Het leek me wel wat om deze winkel voort te zetten; ik denk zeker dat het een aanwinst is voor Schagen’’, vertelt Joost Sutin, die ook de drijvende kracht achter kadowinkel Kadospeciaal aan de Molenstraat 30a in Schagen is.

Webwinkel

,,Die winkel is vanaf april al open. De feestversieringen van De Scharrelboet zijn nu ook bij Kadospeciaal te verkrijgen.’’ De Scharrelboet zal waarschijnlijk een groter assortiment krijgen. ,,Boven komt een ruimte waar we in de toekomst schminkworkshops gaan geven.’’

Om te starten is De Scharrelboet straks op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. En op afspraak. ,,Daarnaast hebben we een webwinkel, voor zowel De Scharrelboet als Kadospeciaal. Daar kunnen mensen spullen bestellen en die later afhalen in de winkel. Of thuis laten bezorgen.’’ Kijk voor meer informatie op www.kadospeciaal.nl en www.descharrelboet.nl.

Meer nieuws uit Schagen e.o.

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editieVolg ons