Genieten van stilte

© HSPublicity

Het Nationale Park De Hoge Veluwe houdt op vrijdag 30 december een speciale Stilte Safari. Deze safari, onder leiding van boswachter Henk Ruseler, staat in het teken van de rust en stilte in het natuurgebied.

De boswachter neemt geïnteresseerden mee op een vier uur durende struintocht. Tijdens deze tocht kan genoten worden van de stilte in het bos en op het veld. De deelnemers komen op plekken waar ze zonder de boswachter niet zouden komen. De Stilte Safari vindt plaats van 13.30 tot 17.30 uur. Deelname is alleen mogelijk na reservering. De kosten voor Stilte Safari bedragen 42 euro per persoon.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is elke dag anders. Het park biedt 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. In de winter is het zeker de moeite waard om het park te bezoeken. De kale bomen en de rust zorgen voor een perfect plaatje. Ook vinden diverse activiteiten voor jong en oud plaats. Kijk op www.hogeveluwe.nl voor meer informatie over het park en de activiteiten. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is dagelijks geopend, ook in de kerstvakantie.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.