Handgemaakte wijnrekken

© HSPublicity

Hollanders drinken steeds vaker een wijntje. Met al die wijnfans wordt de vraag naar wijnaccessoires ook steeds groter. Van Abbevé hout en interieur (Handmade in Haarlem) biedt via de webshop zooff.nl rondom wijn een ware ‘interieurbeleving’ met vier handgemaakte eyecatchers: het wijnrek, de wijnboot, de wijnglazenhanglamp en de rainbow-wijnkast. Praktisch als bergruimte, maar tegelijkertijd ook een echte eyecatcher voor in huis. En alles handgemaakt uit gerecycled materiaal.

Het wijnrek van steigerhout (239 euro) biedt een praktische en decoratieve oplossing voor het bewaren of presenteren van dertig flessen wijn. Het rek is gemaakt van robuust steigerhout – hét handelsmerk van Van Abbevé – met twee stalen hoekankers waardoor het wijnrek veilig en eenvoudig te bevestigen is.

Met de gerecyclede teakhouten vissersboot (749 euro) haal je de sfeer van traditioneel Indonesië in huis. Deze originele boot uit Bali biedt ruimte aan tien wijnflessen.

Voor wie de flessen wijn niet wil tentoonstellen, is er de wijnkast (1.399 euro). Een kleurrijke kast in vintagelook van populierenhout. Tevens zit er een rek in de kast verborgen voor wijnglazen.

De wijnglazenhanglamp (295 euro) bestaat uit zes verchroomde stalen wijnglazen die aan een stijlvolle kroon hangen.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.