Plat vervangt Plet in Velsen-Zuid

velsen-zuid

Aanvaller Johan Plat speelt komend seizoen voor Telstar. De spits, gehaald als vervanger van de naar Heracles vertrokken Glynor Plet, start als amateur en krijgt de kans een contract te verdienen bij de club uit Velsen-Zuid.

De 23-jarige speler komt over van FC Oss, waar hij de tweede helft van afgelopen seizoen speelde en in 11 wedstrijden 6 keer scoorde. Daarvoor kwam hij in actie voor Ajax, AZ, FC Zwolle en FC Dordrecht. De aanvaller uit Purmerend is bijna hersteld van een kuitblessure die hij in de voorbereiding opliep. Hierdoor heeft hij te kampen met een conditionele achterstand. Momenteel is hij hard aan het werk deze achterstand weg te werken en fit te geraken voor dit seizoen.

De oefenwedstrijd van Telstar tegen het Turkse Kasimpasa wordt morgen gespeeld bij voetbalvereniging Stroe. Het duel tegen de voormalige club van Khalid Sinouh, Ugur Yildirim en Nourdin Boukhari begint om zes uur. Stroe speelt op sportcomplex De Bosrand aan de Tolnegenweg. Het is de laatste oefenwedstrijd van Telstar in de voorbereiding. Stroe ligt op de Veluwe vlakbij Barneveld en de A1.

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen