Politie zoekt inbrekers van restaurant in Noord-Scharwoude

Monique Bankras
Noord-Scharwoude

De politie is zondagmorgen in Noord-Scharwoude op zoek naar drie inbrekers. Het zouden drie jongens van rond de 16, 17 jaar zijn.  Ze hebben ingebroken bij restaurant De Burg.

Dat meldt het restaurant op Facebook. De jongens zijn getint, dragen petjes en bonte kleding met capuchons. Er was een Burgernet-alert verspreid. Maar die heeft tot op heden nog niets opgeleverd.

De inbrekers hebben voor zover bekend niets buit gemaakt, wel veel gesloopt ​ wordt gemeld​ door de bedrijfsleiding. Zo zijn een deur, een slot, een kozijn en servies beschadigd geraakt.  ​​

'We kregen vanochtend bezoek van een drietal gasten.Jammer genoeg waren we nog niet geopend zodat we ze niet konden laten genieten van onze gerechten en wijnen. We hebben er twee op beeld, kent u één van deze heren? We zouden ze graag eens willen uitnodigen voor een glas en een goed gesprek' valt te lezen op Facebook.

Het restaurant heeft beelden van de inbrekers op hun Facebook geplaatst. Deze zijn inmiddels bijna negenhonderd keer gedeeld.

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.