Duinrell is ‘Schoolreisbestemming van het Jaar 2011’

© HSPublicity

Duinrell mag zich voor de tweede keer winnaar noemen van de verkiezing ‘Schoolreisbestemming van het Jaar’. Duinrell won deze belangrijke verkiezing ook in 2002.

Organisatoren van schoolreizen hebben ook dit keer weer enthousiast meegedaan aan de verkiezing. Zij keken bij hun keuze naar de prijs-kwaliteitverhouding, originaliteit, kindvriendelijkheid, educatie, vermaak, voorzieningen, veiligheid en bereikbaarheid. Dit resulteerde in de overwinning voor Duinrell.

In de tijd dat scholen zich oriënteren en voorbereiden op de komende schoolreis, komt het ‘Nationaal Schoolreis Magazine’ (sinds 1992) met de voorjaarseditie. Dikker dan ooit omdat niet alleen meer schoolreisbestemmingen zich presenteren, maar ook het aantal redactionele artikelen flink is toegenomen. Redactionele aandacht gaat uit naar de nieuwste attracties en tentoonstellingen, (cultuur)educatie, reportages, themajaren, vervoer en veiligheid, prijsvragen, financiën en veel praktische aan de schoolreis gerelateerde zaken. Veel ministers, staatssecretarissen en Europarlementariërs verleenden hun medewerking door een column voor het magazine te schrijven.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.