Klasse!

Complimenten van blije consumenten.

Kroone Liefting

Frank Rinkel uit Heemskerk geeft René van rijwielhandel Kroone Liefting in Limmen een pluim voor de service die hij gegeven heeft rond een twaalf jaar oude Look racefiets. Er was een probleem met de lagers in het stuurhuis die niemand kon leveren. Koop maar een nieuwe, kreeg Rinkel te horen. Maar René loste het op en wilde er ook nog eens niks voor hebben!

Albert Heijn

J. de Jong uit Zaandam vindt dat de Albert Heijn aan de Vermiljoenweg in Zaandam een pluim verdient. Zij was er met haar man toen iemand in een scootmobiel hem vroeg een fles bleekwater te pakken. Daar bleek de dop van los met een verpeste jas als gevolg. De chef kwam erbij en bood meteen aan een nieuwe jas te kopen en de bon in te dienen. „Fijn opgelost.”

Tuijn Optiek

De coating van de brillenglazen van Anneke Rijsdam uit Leiden was beschadigd geraakt, waarschijnlijk door verkeerd schoonhouden. Zij ermee terug naar Tuijn Optiek in Alpen aan den Rijn. Hoewel de garantie al een jaar is verlopen, vergoedt deze de glazen van 440 euro per stuk en polijst ook nog eens keer het montuur dat weer als nieuw wordt.

Davelaar Koeken

Davelaar Koeken in Alkmaar krijgt lof toegezwaaid door Anneke Wisman uit Obdam. Ze zocht ’oude’ jodenkoekenbussen met een gleuf in het deksel voor een kinder-aidsproject in Afrika. Een mailtje aan de fabriek leverde een leuke reactie op. Davelaar zou helpen zoeken en bracht vervolgens tot haar grote vreugde zes bussen bij haar thuis, gevuld en wel...

Steltenpool Sport

Martijn Pennekamp uit Wervershoof complimenteert Steltenpool Sport, ook in Wervershoof. De voetbalschoenen van zijn zoon Kian waren al binnen vijf maanden stuk gegaan. De fabrikant wilde geen service verlenen, maar Steltenpool Sport wel. Die gaf Pennekamp een cadeaubon ter waarde van vijftig procent van de aankoopwaarde. „Over klasse gesproken!”

Uw compliment?

Heeft u ook een compliment te vergeven? Mail dat dan naar ombudsman@hollandmediacombinatie.nl en vergeet niet er uw naam en adres bij te zetten.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.