Efteling viert feest

© HSPublicity

De Efteling is dit jaar zestig lentes jong! Het attractiepark viert het jubileum onder meer met een nieuw pannenkoekenrestaurant, Polles Keuken, waar bezoekers de koks letterlijk op de vingers kunnen kijken.

Op vrijdag 30 maart, de Nationale Pannenkoekdag, opent het restaurant officieel zijn deuren. Vanaf Pasen zijn er dagelijks meerdere voorstellingen van de spectaculaire parkshow Raveleijn. Hierin groeien vijf kinderen uit tot volwassen ruiters te paard. Ze gaan met elkaar, met hun speciale talenten en de moed de strijd aan met de wrede overheerser van de magische stad Raveleijn. In de lente kunnen bezoekers voor het eerst ook Jokie en zijn vriendinnetje Jet in het park ontmoeten, hun ogen uitkijken bij de waggelende ganzen van de Pieck Parade en meezingen met de Eftelingmuzikanten.

Ook buiten het park laat de Efteling zich zien. Sinds 22 februari heeft de Efteling een eerste speelfilm in de bioscoop: Sprookjesboom de Film. Met stemmen van onder anderen Armin van Buuren en Ali B.. En vanaf eind maart is er online nog een noviteit: de Efteling tekent de mooiste jeugdherinneringen op in een heel persoonlijk sprookjesboek. Dat kan digitaal worden bewaard, maar ook worden gedrukt.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.