Gezocht: Obdams lekkerste appeltaart

OBDAM

Je kan er leren buikdansen. De biljarts zijn er goed bezet en in de foyer wordt er alles aan gedaan dit tot de warme huiskamer van het dorp te maken. Welkom in dorpshuis De Brink. Op zondag 16 januari is er open huis. En let op de appeltaart.

Met dat laatste wordt gedoeld op de speciale wedstrijd die de vrijwilligers van dorpshuis De Brink in het dorp houden. Al ruim een jaar is een kleine groep cliënten er van Esdégé Reigersdaal actief. Ze hebben daar hun eigen ruimte. Elke donderdag is de groep actief in De Brink.

Dan is de gezellige foyer de plek waar zij de koffie en de thee presenteren aan de bezoekers. Met de zelfgebakken appeltaart. Die wekelijkse middag mag best wel eens wat meer ’inloop’ vanuit het dorp krijgen, stelt voorzitter Hans Knijn van stichting De Brink.

En om nu de andere inwoners van Obdam eens te laten zien hoe compleet, gezellig en schoon De Brink eigenlijk is, is zondag de zestiende een open middag. En dan is er dus de hamvraag: wie bakt de lekkerste appeltaart in het dorp? Die wedstrijd staat voor iedereen open. Pastoor Paul Vlaar presenteert op zondagmiddag om half drie de finale.

Aanmelden voor de verkiezing kan nog door te bellen met (0226) 451791 of door een e-mail te sturen aan info@debrinkobdam.nl.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen