Golfen is gezond, voor jong en oud!

Saskia Derksen

Uit onderzoek blijkt dat golfers door hun sport langer leven. Dit komt door de combinatie van bewegen, buitenlucht en de sociale omgeving die zorgen voor een perfecte mix bij de vrijetijdsbesteding. Daarnaast houdt het niet alleen het lijf maar ook het brein in conditie.

Jong en oud! Voor de golfsport heb je redelijk veel tijd nodig. Een 9-holes rondje duurt ongeveer twee uur.Neem daarbij het sociale aspect en je bent al snel een aantal uren van huis. Het is dus bij uitstek een sport die door senioren wordt beoefend. Bij de Zaanse Golf Club denken wij echter dat ook jongeren aan golf veel plezier en uitdaging kunnen beleven. Vanaf 4-jarige leeftijd kan al gestart worden met golflessen. Jong geleerd is oud gedaan.Maar ook met minder tijd kun je buiten het lidmaatschap om op veel manieren spelen op onze prachtige baan. Klik hier voor meer informatie!

Oefening baart KunstDat geldt zeker voor de golfsport. Het is een sport waarbij lessen in het begin noodzakelijk zijn. Je investeert in jezelf en daarmee wordt het golfspel steeds leuker. Met de juiste techniek bereik je resultaat en voorkom je onnodige blessures. Bij de Zaanse Golfschool leer je van onze ervaren PGA-professionals de vaardigheden in theorie en de praktijk. Klik hier voor meer informatie over onze golfschool.

Over de Zaanse Golf ClubAl vanaf 1988 is de Zaanse Golf Club een begrip in Nederland. Alom geroemd vanwege de kwaliteit, gezelligheid en de prachtige ligging rond het voormalige natuurzwembad in de Wijdewormer te midden van de fraaie Noord-Hollandse polders. Het is een uitdagende 18 holes golfbaan, met mooie waterpartijen en prachtige uitzichten vanaf de dijkafslagen.De Zaanse beschikt over een (verlichte) Driving range en uitstekende oefenfaciliteiten om het putten en pitchen onder de knie te krijgen. Op de Par3 oefenholes kun je vanaf het eerste moment het geleerde in praktijk brengen.

Maak kennis met golf op de Zaanse. Wij kijken uit naar uw komst!

Voor meer informatie over mogelijkheden bij de baan en de golfschool, check onze website! www.zaansegolfclub.nl

Zuiderweg 68 - Wijdewormer - tel: 0299 438 199 - secretariaat@zaansegolfclub.nl

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.