Voordeel in Zwitserland

© HSPublicity

Het ultieme wintersportgevoel, genieten op sneeuwzekere en perfect onderhouden pistes, gezelligheid in bars en restaurants en genieten op heerlijke zonneterrassen: Zwitserland heeft wintersporters heel wat te bieden. De leukste aanbiedingen zijn door Zwitserland Toerisme verzameld en op internet gezet.

Een skipas cadeau, een gratis overnachting voor kinderen, korting op het hotelverblijf: de toerismebureaus van grote en kleine plaatsen hebben allerlei voordeelacties verzonnen om gasten over te halen voor hun bestemming te kiezen. Crans-Montana lanceert zijn ‘33 karaat’-actie, met 33 procent korting. De wintersportplaatsen van de Jungfrau-regio hebben de actie ‘vanaf drie overnachtingen één dag verblijf en skipas cadeau’, Engelberg biedt gratis skipassen tijdens de Ladiesweek en Kidsweek.

Davos-Klosters geeft in het voorseizoen tot 23 december per overnachting een skipas weg, de jeugdherbergen bieden vroegboekers 25 procent korting aan en het sport- en designhotel The Cube in Savognin zelfs tot 30 procent. Volop aanbiedingen dus!

Kijk voor meer informatie op www.MySwitzeland.com/voordeel. De lijst wordt doorlopend aangevuld met nieuwe aanbiedingen.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.