Terriers trekt juistheid van de uitslag in twijfel

Hockey Vrouwen Overgangsklasse A

Terriers gaat met een goed gevoel het vrije paasweekeinde in. Het optreden in en tegen Tilburg stemde tot tevredenheid aan Heilooër kant, al werd de 2-2 eindstand wel in twijfel getrokken.

,,Eigenlijk hebben we met 2-3 gewonnen, want na rust werd een glaszuiver doelpunt van Annelot Jansen afgekeurd’’, meende Terriers-coach Jeroen Visser. ,,Op haar tip-in was echt niets aan te merken. Zo hebben we na afloop op de videobeelden kunnen constateren.’’

Het feit dat Terriers in Tilburg door de arbitrage twee winstpunten te kort werd gedaan tastte het humeur van de coach uit Heiloo niet echt aan. Door de tegenvallende resultaten na de winterstop is Terriers zodanig afgezakt op de ranglijst dat de ploeg niet meer in aanmerking komt voor de promotiewedstrijden.

,,We werken alvast toe naar volgend seizoen’’, aldus Visser. ,,In het kader van de opbouwfase is 2-2 bij Tilburg een goed resultaat te noemen.’’

Terriers speelde een sterke eerste helft en kwam via een velddoelpunt van Emma Driehuis op 0-1. Na rust sloeg de thuisploeg twee keer toe. In de slotfase kon Bodile Keus uit een strafbal de 2-2 scoren.

Meer nieuws uit Sport Alkmaar

Meest gelezen