Gehoorvisie vijf jaar gevestigd in De Mare

1 / 2
Saskia Derksen

‘Altijd persoonlijke hooroplossingen’

ALKMAAR- Pierre Molenaar is Triage Audicien. Nog een stapje hoger dan Vakbekwaam Audicien. “En dat betekent dat je een uitgebreid hooronderzoek mag verrichten en een beoordeling mag maken op basis van deze hoortest. Je kunt iemand doorverwijzen naar de KNO-arts of zelfstandig het hoortoestel aanpassen op basis van deze test. Je hoeft in principe niet meer eerst naar de huisarts om een verwijsbrief te halen. Pierre en Caroline Molenaar begonnen vijfjaar geleden met hun zaak Gehoorvisie in De Mare.

“Wij zijn tevreden over de eerste vijf jaar. We zijn specifiek op zoek gegaan naar een locatie in Alkmaar Noord. In Alkmaar zijn veel audiciens rond het centrum gevestigd, maar wij vonden dat voor het gebied ten noorden van Alkmaar en daarbuiten het aanbod van audiciens minimaal was. Nu zie je zelfs dat mensen uit Bergen, Sint Pancras en uit Warmenhuizen deze kant opkomen. Ook zijn we in 2011 in Schoorl een service adres gestart op de Paardenmarkt omdat om ook daar gehoorservice dicht bij huis te bieden. Nu vijf jaar later kunnen we zeggen dat we echt onze plek hebben gevonden in winkelcentrum De Mare.

Het gehoor is vaak een gevoelig punt bij mensen en daar houden Pierre en Caroline rekening mee. “Het begint met een vrijblijvend gesprek, want elk individu heeft zijn eigen persoonlijk hooroplossing nodig. We gaan in op details, wensen en verwachtingen. Wij vinden persoonlijke aandacht en servicegerichtheid vooral in deze branche een absolute must. En daar moet je tijd voor maken!

Gehoorvisie heeft een brede lijn van geavanceerde hoortoestellen, maar is niet merkgebonden. “Wij zijn een onafhankelijke winkel en dat maakt het voor ons eenvoudig een gehooroplossing op maat aan te bieden en ook voor ieder budget.”

En daarom heeft Gehoorvisie Widex en Siemens uitgenodigd om u kennis te laten maken met de laatste hoortoestel ontwikkelingen.

Programma:

Dinsdag 8 september van 10 tot 17.00 uur bent u van harte welkom als het bekende Deense merk Widex zijn hoortoestellen en accessoires komt demonstreren. Ook is er op die dag een technicus van Widex aanwezig die uw hoortoestel zal inspecteren en zo mogelijk kleine reparaties kan uitvoeren.

Woensdag 9 september, komt Siemens naar Gehoorvisie om u kennis te laten maken met hun hoortoestellen en accessoires.

Wie jarig is trakteert.

Dus…. 5 pakjes hoortoestel batterijen kopen en u krijgt 5 pakjes hoortoestel batterijen cadeau

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.