Kaarten benefietconcert asiel Den Helder helft goedkoper

Redacteur Den Helder
Den Helder

Kaarten voor het benefietconcert ter ere van het 35-jarig bestaan van 't Schuthok, worden de helft goedkoper. Tot nu toe werd er €15 voor een kaartje gevraagd, aan de kassa €20.

De kaartverkoop bleef echter flink achter waardoor de organisatie heeft besloten de prijs voor een toegangskaartje te halveren. Wie al het volle pond heeft betaald, kan de helft retour krijgen. Het benefietconcert wordt komende zaterdag gehouden in Studio 62 en is vooral bedoeld om de vrijwilligers die dag in het zonnetje te zetten. Maar ook mensen die gewoon een avondje uit willen én het dierenasiel een warm hart toedragen zijn welkom.

De opbrengst van de middag en avond komt geheel ten goede aan het vervangen van de kennelvloeren in het asiel en groot onderhoud.De Helderse bands die ’s avonds vanaf acht uur optreden zijn Monkey Blue Monkey, Ultra Vibe-e, Hardcover en Brockz. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bruna en Primera in Julianadorp, dierenspeciaalzaak Jumper, vakantieXperts Arno in Den Helder en bij ’t Schuthok zelf, aan de Rijksweg. Kaarten voor het middagprogramma, met het koor A-Meezing Den Helder, kosten €5.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.