Voor elk klusje

© HSPublicity

Black & Decker® presenteert een nieuwe machine in het assortiment: de eVo Multitool. Met deze snoerloze 4-in-1-machine kan de consument boren, schroeven, schuren én zagen. De eVo Multitool is te koop bij de betere doe-het-zelfzaken en bouwmarkten, voor een adviesprijs van 230 euro, inclusief twee accu's, opbergkoffer en accessoires.

De doe-het-zelver kan met de eVo Multitool veel van de gebruikelijke klussen in en om het huis uitvoeren. En dat met maar één machine. Dat bespaart geld en bergruimte. De machine is praktisch in gebruik. De diverse koppen voor het apparaat zijn eenvoudig te verwisselen. De eVo Multitool is bovendien compact en licht in gewicht.

Het veiligheidsmechanisme zorgt ervoor dat het apparaat niet werkt zonder kop. De basisunit heeft een sleutelvrije aansluiting van de koppen. Met een simpele druk op de knop kan van kop en toepassing worden gewisseld.

Eind 2012 wordt de machine uitgebreid met nieuwe koppen: een kop voor het boren in steen, een kop met oscillerende functie voor schrapen en kleine slijp- en zaagtoepassingen en als laatste een kop voor nóg sneller schroeven en schroefklussen in hardere materialen.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.