Otto is lichtpuntje

Een designlamp geeft net dat beetje extra aan de uitstraling van de woonkamer of de studeerkamer. Kenmerkend aan de OTTO WATT-armaturen van Luceplan is de led-lichtbron, die regelbaar licht geeft van koud tot warm wit.

Dit programma bestaat inmiddels uit meerdere varianten: een wandarmatuur met een of twee armen, een staand armatuur en een klemmodel. En ze zijn nu ook in wit leverbaar.

De kop van gegoten aluminium is 360 graden draaibaar en heeft aan beide zijden vleugels met een ‘open ribbenstructuur’, zoals de producent het noemt. De kop bevat een dimmer en een led-lichtbron die slechts 8 watt verbruikt – zoals de naam al zegt in het Italiaans. De aluminium arm, in twee delen, steunt op het bureauvlak door een voet of draaipen direct in het bureaublad.

Door de lichtkleurregelaar kun je desgewenst een heldere of een warme sfeer creëren. De verstelbare arm zorgt voor een praktische toepassing en het strakke design vormt een echte eyecatcher. Meer informatie op www.modular.nl (Foto: Modular)

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.