Schoon & stil

© HSPublicity

Nare geurtjes krijgen geen kans meer de nieuwe afzuigkappen van de ATAG Air Logic HR-serie. Het ontwerp van de Air Logic HR-filters is bepalend voor een gelijkmatige en effectieve afzuiging.

Dicht bij de motor – waar de meeste lucht wordt afgezogen – zijn de gaten in de filters klein. Naarmate de afstand tot de motor groter wordt, zijn de gaten groter. Hierdoor ontstaat een gelijkmatige afzuigkracht over het totale filteroppervlak. Ook bij een laag motorvermogen werkt de Air Logic HR-afzuigkap zeer effectief. De afzuigkap werkt hierdoor stiller en verbruikt minder energie.

De Air Logic HR-filters zijn vervaardigd uit solide roestvrij staal en voorzien van hoogwaardig filtermateriaal dat geschikt is voor reiniging in de vaatwasser. De filters zijn dankzij het handige kliksysteem eenvoudig te verwijderen en te bevestigen.

Alle modellen zijn voorzien van een overzichtelijke bedieningsdisplay met ‘touch control’ of elektronische tiptoetsbediening. De afzuigkappen hebben drie standen. Een led-indicator geeft aan wanneer de vet- of koolstoffilter vervangen of gereinigd moet worden.

De adviesprijzen van de Air Logic HR-modellen variëren van 1.399 tot 2.699 euro.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.