Zomerserie Dronefoto: Weinig te doen op het Doesstrand

Doesstrand, Het Twiske.© Foto Wim Egas

Oostzaan

Fotograaf Wim Egas laat deze zomer zijn drone vliegen boven toeristische locaties en recreatiegebieden in de regio om het vakantiegevoel vast te leggen. Vandaag de laatste aflevering.

Tijdens een ’normale zonnige zomer’ liggen ze hier handdoekje aan handdoekje. Nu niet. het kan ook zo zijn dat het afgelopen maandag een door-de-weekse vakantiedag was, maar er was weinig te doen op het Doesstrand.

Het Doesstrand is normaal gesproken het meest populaire strand in Het Twiske. Gewoon omdat dit strandje het dichtst bij de entree ligt. De slagboom door de Zuiderlaaik oprijden en de eerste afslag rechts nemen. Fiets aan de kant of de auto geparkeerd, ligstoel uitklappen of handdoekje uitrollen; klaar.

Het zomerweer had in 2017 minder op met de strandliefhebbers van Het Twiske dan andere jaren. Toch waren de stranden en het water op de weinig echt bloedhete dagen goed gevuld.

Bestellen

Een afdruk van deze luchtfoto - de laatste uit deze zomerserie Met de drone boven de Zaanstreek - is verkrijgbaar via de website www.fotostudiobeemster.nl.

Op de homepage eerst ’luchtfoto’s nabestellen’ aanklikken, daarna ’Nabestellingen luchtfoto’s Noordhollands Dagblad’. Klik vervolgens op de gewenste foto en maak keuze voor formaat en aantal. Daarna kan de bestelling worden geplaatst. Voor eventuele vragen: Fotostudio Beemster 0299-714072.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.