World Press Photo 2015 Naarden

oplage nhd nhd
Naarden

World Press PhotoVan 1 augustus tot en met 23 augustus 2015 is in de Grote Kerk van Naarden de World Press Photo-tentoonstelling 2015 te zien. Tegelijkertijd is de tentoonstelling van de Zilveren Camera, een belangrijke prijs voor fotojournalisten in Nederland te bezichtigen. In 1955 kwam World Press Photo voort uit de Zilveren Camera als internationale variant op deze prijs.De winnaar van de World Press Photo van het Jaar 2014 is de Deense fotograaf Mads Nissen. De bekroonde foto toont een intiem portret van Jon en Alex, een Russisch koppel, die innig bij elkaar zijn in een donkere kamer waarvan de gordijnen gesloten zijn. De foto maakt deel uit van een serie over homofobie in Rusland.

Exclusieve rondleiding voor abonnees!

Speciaal voor u als lezer van de krant organiseert World Press Photo een exclusieve rondleiding. Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes van Coffee Culture in Naarden Vesting krijgt u uitleg over de winnende foto’s, die te zien zijn in de tentoonstelling.

Wilt u kans maken op deze exclusieve rondleiding? Meld u vóór 8 juli aan via de inschrijfbutton onderaan deze pagina.

Uit alle inzendingen worden 15 abonnees geselecteerd. Winnaars mogen één introducé meenemen en krijgen voor 15 juli persoonlijk bericht.

World Press Photo ontvangt steun van de Nationale Postcode loterij en wordt wereldwijd gesponsord door Canon.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.