Mozarts mooiste pianoconcert en de Carmina Burana

1 / 2
oplage nhd nhd

Op maandag 28 oktober 2013 (20.15 uur) wordt het podium van Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam gevuld met Mozarts mooiste pianoconcert nr 21 (Elvira Madigan) en de Carmina Burana.

Carmina BuranaDe Carmina Burana is een middeleeuws manuscript. Carl Orff selecteerde in 1935 een aantal liederen uit de Middeleeuse Carmina Burana en schreef er zijn eigen muziek bij. Het resultaat is een uniek, opzwepend muziekstuk dat door de uitzonderlijke koor- en orkestbezetting nog steeds grote aantrekkingskracht uitoefent op vele muziekliefhebbers over de hele wereld.

ProgrammaAnna Federova, de jonge charismatische pianiste, vertolkt voor de pauze Mozarts Pianoconcert nr. 21, een van Mozarts mooiste concerten. Na de pauze werkt ze mee aan een indrukwekkende uitvoering van Orffs Carmina Burana.

Met de Nordwestdeutsche Philharmonie onder leiding van dirigent Tsutomu Matsumura en de medewerking van drie koren: het Carl Orff Concert Choir of Japan, het Studentenkoor Amsterdam en het Nieuw Amsterdams Kinderkoor.

Een niet te missen voorstelling met een zeer bijzondere aanbieding voor abonnees!

25% korting U kunt uw tickets bestellen bij Het Concertgebouw:

Online (klik hier)

Telefonisch: 0900-6718345 (€1 p/g)

Aan de kassa:  Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam

Geef bij het bestellen de kortingscode RG131028NHD door en u ontvangt 25% korting.

*De CJP en 65+ kaarten kunnen niet online besteld worden. Op vertoon van een legitimatiebewijs en de kortingscode kan men bij de kassa alsnog de korting ontvangen.

De genoemde prijzen zijn inlcusief garderobe en consumptie(s).

Gratis CDEn op vertoon van de advertentie uit de krant ontvangt u een gratis CD welke in de pauze van het concert verkrijgbaar is (1 CD per advertentie). De korting is geldig t/m 28 oktober 2013. Let op: vol = vol!

Gratis reizen met openbaar vervoerUw toegangskaart is tevens geldig als vervoersbewijs voor de door de GVB aangeboden openbaarvervoersdiensten in Amsterdam (geen metro).LocatieHet ConcertgebouwConcertgebouwplein 101071 LN Amsterdamwww.concertgebouw.nl0900 671 83 45 (€ 1,00 per gesprek)

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.