Winkel kan weer winnen

Nibbixwoud

Ze hebben er lang op moeten wachten, maar op bezoek bij SEW kon Winkel toch weer eens een overwinning (0-1) bijschrijven in de derde klasse.

Op een zwaar bespeelbaar voetbalveld, werden de mouwen aan beide kanten opgestroopt. In het eerste half uur was er evenwicht in de wedstrijd, kansen ontstonden er nauwelijks. Jacco Fijnheer zag zijn schot gekeerd door de SEW keeper, maar vijf minuten later was het wel raak voor Winkel. Op de uithaal van Chris Ursem van buiten het strafschopgebied was de sluitpost kansloos: 0-1.

Verdedigend stond het gister uitstekend bij het team van trainer Douwe Visser. Compact spelend werd niets weggeven aan de thuisclub. In de tweede helft begon SEW sterk, maar ook toen bleef Winkel redelijk makkelijk overeind. Doelman Nino Bosch moest wel een aantal keer handelend optreden toen de ballen gedragen door de wind hoog in het strafschopgebied werden gebracht. Door het aandringen van SEW kreeg Winkel in de counter de beste kansen om de score uit te breiden. Jeroen Smit ontdeed zich aan de linkerkant van zijn tegenstander en legde bal terug op Ursem die over schoot.

Gehaast

Ook Jacco Fijnheer was vlak voor het einde nog dicht bij een doelpunt, maar zijn te gehaast geschoten bal miste kracht. Het eindsignaal zorgde voor grote opluchting bij de Winkel spelers.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.