Genieten van alle comfort in een Noord-Hollands strandhuisje? Camping Geversduin, Castricum.

oplage nhd nhd

Midden in de natuur en toch genieten van kwaliteit? U kunt nu met 25% korting genieten van alle comfort in een karakteriek strandhuisje op camping Geverduin.

Camping GeversduinDauw droogt op in het ochtendzonnetje. Twee vogeltjes verlaten kwetterend het vogelhuisje. Kauwtjes, vertelde de boswachter ons gister. Nu eerst broodjes halen, straks door het bos naar het strand. Zouden die Schotse Hooglanders er weer grazen?

Midden in de natuur en toch genieten van kwaliteit? Kennemer Duincamping Geversduin is van alle gemakken voorzien. Van een Oaseplaats in het groen tot een Strandhuisje of Tenthuisje. Hier kampeert u midden in de natuur, maar wel op een luxe manier. Daar zorgen de moderne voorzieningen, vele natuurlijke speelvoorzieningen en het animatieteam wel voor.

Aanbieding: strandhuisjes aan de Noord Hollandse kustU kunt nu met 25% korting genieten van alle comfort in een karakteriek strandhuisje. Het strandhuisje is een goed geïsoleerd onderkomen met een gaskachel en uitgebreide keuken inclusief een vaatwasser. Verder is er een LDC TV met dvd-speler aanwezig en heeft u beschikking over warm en koud stromend water. De toilet en de douche zijn gescheiden van elkaar.

Er zijn twee slaapkamers. In de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed met een kledingkast. In de kleine slaapkamer staat een stapelbed met een kleine kledingkast. In de woonruimte staat een bank met tafel en stoelen. Op de vliering, die per ladder te bereiken is, kunnen nog eens twee personen overnachten. Alle meubels zijn speciaal voor de strandhuisjes ontworpen en gemaakt van steigerhout. De Strandhuisjes zijn geschikt voor maximaal 6 personen.

Prijs:                     Midweek € 294,00 nu € 199,00Prijs:                     Weekend € 374,00 nu € 279,00Extra kosten:       Toeristenbelasting à € 1,25 p.p.p.n.

De aanbieding is geldig tot 28/10/2013 o.v.v. actiecode 'NHD'.

Reserveren:Reserveringen onder vermelding van de actiecode ‘NHD’. Er kan direct gereserveerd worden via:Kennemer Duincamping GeversduinBeverwijkerstraatweg 2051901 EN CastricumTel: 0251 - 661095www.geversduin.nl

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.