Week van de zorg

© HSPublicity

De zorg- en welzijnssector staat half maart een week lang volop in de aandacht tijdens de brancheweek voor de zorg. Deze jaarlijks terugkerende week is de eerste van een serie landelijke brancheweken voor het bedrijfsleven en is hét moment voor werkgevers en werkzoekenden om zichzelf te presenteren. De week van de zorg is een initiatief van UWV WERKbedrijf en de regionale zorg- en welzijnsinstellingen.

„Tijdens de brancheweek voor de zorg kan de sector de veel baankansen in de zorg en welzijn prima voor het voetlicht brengen”, aldus Jacques Janssens, bedrijfsadviseur zorg van UWV WERKbedrijf. „UWV WERKbedrijf heeft meer dan honderd vestigingen op Werkpleinen verspreid in heel Nederland. Duizenden werkzoekenden bieden zich er aan op de arbeidsmarkt. De zorgweek van het WERKbedrijf is voor werkgevers daarom een uitstekend platform om hun bedrijf lokaal of regionaal te presenteren, de sector te profileren en de basis te leggen voor een goed personeelsbestand.”

Sluitstuk van de brancheweek voor de zorg is de Open Dag voor de Zorg op zaterdag 19 maart. Zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland openen dan hun deuren voor het grote publiek. Onder meer de thuiszorg, de ouderenzorg, de geestelijke gezondheidszorg, de gehandicaptenzorg en de ziekenhuizen houden ‘open huis’.

De brancheweek voor de zorg vindt plaats van 14 tot en met 19 maart op vestigingen van het UWV WERKbedrijf.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.