Streetlab bij Wintercircus Sijm in Heiloo

Jan Vriend
Heiloo

De makers van het tv-programma 'Streetlab' zijn op woensdag 30 december te gast bij Wintercircus Sijm in Heiloo. Tijdens de laatste voorstelling van het jaar reiken deze televisierebellen de Noordhollands Dagblad Circusprijs uit. Dit eerbetoon gaat naar de artiest die volgens het publiek de beste prestatie levert in de piste.

Het Wintercircus van Alex Sijm geeft van 19 tot 30 december dagelijks voorstellingen om 12.30 en 16 uur in de verwarmde tent aan De Omloop in Heiloo. Naar verwachting zitten in totaal weer ruim tienduizend bezoekers rond de piste. Het programma bestaat dit jaar uit muzikale clownerie, trapezewerk, geheimzinnige illusie, veel acrobatiek, een razendsnel rolschaatsnummer en een betoverende act met duiven.

Bij alle voorstellingen vullen bezoekers stemformulieren in waarmee ze aangeven wat hun favoriete act is. De artiest met de meeste stemmen krijgt de prijs tijdens de slotshow. De tv-makers van Streetlab zijn gevraagd voor de prijsuitreiking omdat ze dit jaar voor hun programma meedraaiden met het circus. Ze brachten een eigen clownsnummer in de piste en waren daarmee kanshebbers voor de Televizierring.

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.