Van kalfsgebraad tot abrikozentaart

© HSPublicity

Een sappige abrikozentaart met een perfecte korst, knapperige croissants, heerlijk gegaard kalfsgebraad of een smeuïge gratin: met de nieuwe generatie ovens van KitchenAid is al dit lekkers binnen handbereik. Dankzij exclusieve technologie voor gelijkmatige warmtespreiding in de hele oven worden alle gerechten net even wat lekkerder.

De nieuwe oven Twelix combineert innovatieve technologie met een niet-alledaags design. Er zijn twee versies: de ene met een robuust design en de andere is een trendy uitvoering met een rechte greep en een touchscreen.

Het geheim van de oven zit in het exclusieve convectiesysteem met twee verwarmingselementen in de vorm van een halve cirkel. Deze techniek garandeert een optimale luchtstroom en de temperatuur blijft overal in de oven gelijk. Dat betekent dat je op verschillende niveaus tegelijk kunt koken. De koekjes op de bakplaat beneden zullen net zo lekker smaken als de koekjes op de bakplaat in het midden of bovenin! Ook vermindert Twelix de voorverwarm- en kooktijden. De nieuwe KitchenAid heeft bovendien twee extra functies: Tweli-grill waarmee je op twee niveaus kunt grillen, en Tweli-base voor patisserie en knapperige gerechten.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.