Gewonden door ongeval op Parallelweg in Beverwijk

Foto: Mizzle Media / Niels Folkers

Foto: Mizzle Media / Niels Folkers

Kelly van Hal
Beverwijk

Bij een aanrijding tussen een personenauto en een bestelauto op de Parallelweg in Beverwijk zijn zondagavond meerdere personen gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde ontstond omstreeks tien over zeven nabij de Beverwijkse Bazaar. Brandweer, politie en vier ambulances kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

De personenauto wilde vermoedelijk keren, toen de bestelwagen op de auto botste. De personenauto kwam klapte daardoor tegen een verkeerspaaltje. De twee inzittenden uit de bestelauto konden direct hun auto verlaten. Zij werden door ambulancepersoneel op een wervelplank gestabiliseerd. In de andere wagen zaten drie personen: een man, een vrouw en een kind. De man moest eveneens op een wervelplank gestabiliseerd worden. De vrouw en het kind konden uiteindelijk zelf naar de ambulance lopen. Alle betrokkenen zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Over de aard van hun letsel is nog niets bekend.

De dienst Verkeersongevallenanalyse van de politie is een onderzoek gestart om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. Daartoe is ter plaatse sporenonderzoek verricht. De Parallelweg was vanwege het ongeval geruime tijd afgesloten.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.