Fris gevoel

© HSPublicity

Niets is zo grondig, natuurlijk en verfrissend als reiniging met water, ook na gebruik van het toilet. Dat is de reden waarom de douche-wc, als symbiose van toilet en bidet, steeds populairder wordt. In Azië is dit comfort al een hele tijd standaard, maar ook in de westerse wereld ontdekken steeds meer mensen de douche-wc.

In 2010 introduceerde badkamerfabrikant Duravit samen met ontwerper Philippe Starck de douche-wc-zitting SensoWash. Duravit gaat nu nog een stap verder in de verbetering van de esthetiek met de introductie van SensoWash C, met een verborgen stroom- en wateraansluiting. Deze nieuwe oplossing met verborgen aansluitingen kan worden gecombineerd met de Starck 2-, Starck 3- en Darling New-series.

Een roestvrijstalen douche-arm biedt drie verschillende douchestralen. De ‘rearwash’ zorgt voor een schoon en fris gevoel, terwijl de ‘comfortwash’ een intensievere reiniging biedt door middel van een voorwaartse en achterwaartse beweging van de douche-arm. Het is tevens mogelijk om het water te laten pulseren. Na het reinigen kan worden gebruikgemaakt van warme droge lucht. De douche-arm wordt automatisch gereinigd voor en na gebruik. Kijk voor meer informatie op www.duravit.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.