Hugo Boys mist het gif dat het anders wel heeft

Nacompetitie 3e/4e klasse

Voor Hugo Boys valt er na het eerste deel van het tweeluik met derdeklasser SRC nog weinig te zeggen over het niveau waarop het volgend seizoen zal voetballen. De heenwedstrijd eindigde in Schagen in 1-1.

En dat was al met al wel een terechte uitslag, moest trainer Gosse Bosma constateren. ,,Bij ons was er deze keer een beetje te weinig gif, vond ik. Geen idee waar dat aan lag, want normaal is dat nooit het probleem. Maar het was nu vrij mat.”

Hij zag zijn ploeg daardoor een stroeve wedstrijd afleveren tegen een elftal dat afgelopen donderdag de degradatie in ieder geval voorlopig wist af te wenden. En dat nu wat gelukkig op voorsprong kwam, na een eigen doelpunt van de Noordenders.

,,En dat was op dat moment totaal onnodig.” Het was een van de spaarzame kansen in een treffen met derhalve weinig hoogtepunten. ,,Voor de toeschouwers moet het eerlijk gezegd wel heel saai geweest zijn”, verontschuldigde Bosma zich enigszins. ,,Want verder kregen we het niet heel lastig, maar konden we zelf ook geen potten breken.”

Ook na rust gebeurde er lang weinig. Slechts wat kansjes over en weer. Pas in het laatste kwartier veranderde het wedstrijdbeeld en wisten de bezoekers SRC wat verder terug te dringen. Via Jeffrey de Cocq van Delwijnen werd het zo vijf minuten voor tijd nog 1-1.

,,En we hadden misschien nog stiekem kunnen winnen ook. Al moet ik zeggen dat dat gezien de wedstrijd niet echt verdiend was geweest. We zullen het nu in De Noord moeten afmaken.”

SRC - Hugo Boys 1-1 (1-0) Ferry Slijkerman 1-0 (e.d), Jeffrey de Cocq van Delwijnen 1-1.

Meer nieuws uit Sport

Meest gelezen