Volvo’s S60 en V60 zuiniger met lagere bijtelling

© HSPublicity

Volvo presenteert twee nieuwe versies van de S60 en één van de V60, waarvoor bij zakelijk gebruik het gereduceerde bijtellingstarief van 20 procent geldt. Het gaat om de S60 DRIVe met Powershift-transmissie, de S60 T3 met handbediende versnellingsbak en de V60 met T3-motor, die voortaan zakelijk extra aantrekkelijk zijn.

De Volvo S60 DRIVe is er nu ook met een automatische transmissie met dubbele koppeling. Volvo noemt deze Powershift en de fabrikant is erin geslaagd het verbruik en de CO2-uitstoot gelijk te houden aan die van de versie met handmatig bediende versnellingsbak. Dat betekent voor de 1,6-liter dieselmotor in de S60 DRIVe een verbruik van 4,3 l/100 km en een CO2-uitstoot van 114 g/km. Daardoor valt hij in de bijtellingscategorie van 20 procent.

En voor de zakelijk rijder die een Volvo S60 of V60 met benzinemotor prefereert, heeft Volvo ook een zakelijk extra interessant aanbod. Volvo heeft namelijk nog een aantal grammen CO2-uitstoot afgesnoept, waardoor de S60 T3 en de V60 T3 in aanmerking komen voor gereduceerde bijtelling.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.