Park Westerhout weer schoon

Redacteur Kennemerland
beverwijk

Na precies twee weken zit het festivalavontuur er voor de medewerkers van Young Art weer op.

Donderdag 12 juli begonnen de eerste opbouwwerkzaamheden en woensdag 25 juli zijn de laatste rijplaten, tenten en houtstapels afgevoerd. Zoals de omwonenden van Westerhout in Beverwijk van hen gewend zijn, heeft Young Art het park weer zo netjes mogelijk achtergelaten.

De organisatie van het Young Art Festival 2012 kijkt terug op een zeer geslaagde editie, waarbij het publiek en de zon in overvloed aanwezig waren. Vele artiesten hebben aan de programmeurs laten weten dat ze het geweldig vonden om in Park Westerhout op te treden omdat er zo’n goede sfeer hing.

Tobías Huveneers, zakelijk leider van het Young Art Festival, is trots: ,,Alle medewerkers hebben ontzettend hard gewerkt om van het Young Art Festival 2012 een geweldig evenement te maken. Zonder hen was het nooit gelukt om dit alles voor elkaar te krijgen. Dit was de beste editie tot nu toe.''

In september komt de vaste kern van organisatoren weer bijeen en beginnen de eerstevergaderingen over het Young Art Festival 2013. Ook De Liedjesfabrique en YoungArt Text zijn er in september weer met nieuwe programma’s.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.