Volendam afgetroefd door dodelijk effectief Quick Boys

Redacteur Waterland
volendam

De voetballers van zaterdaghoofdklasser Volendam speelden zeker geen onaardige wedstrijd, maar werden op eigen veld afgetroefd door een dodelijk effectief Quick Boys: 0-3.

De Katwijkers speelden voor rust als een sluipmoordenaar, susten Volendam als het ware in slaap. Waar Volendam drie geweldige kansen onbenut liet, had de ploeg van coach Ted Verdonkschot aan een paar mogelijkheden genoeg om kinderlijk eenvoudig toe te slaan. In de achtste, 24e en 29e minuut was het raak.

Het goede combinatiespel van Volendam leidde na de 0-1 tot een paar geweldige kansen. Quick Boys, met een handvol ex-profs in de gelederen, wankelde, maar bleef met het nodige geluk overeind. Joey Tol, Jeffrey Bok en Bart Jonkerman kregen de bal er niet in.

De verdiende gelijkmaker bleef uit en dat kwam de ploeg van Keizer zoals gezegd duur te staan. Een paar momenten van onachtzaamheid en voor de ploeg van Keizer er erg in had stond voor de rust de 0-3 op het bord. Hard werken deed Volendam ook na rust, maar het leidde niet tot een verdiende tegentreffer.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.