Terras op maat

© HSPublicity

We houden ervan om lekker op het terras te zitten. Jammer genoeg is de wind vaak een spelbreker, vooral wanneer je wilt genieten op een balkon. SelectWindows biedt een oplossing met een slim beglazingssysteem. Steekt er een té koel briesje op, dan bieden de glazen schuifpanelen snel optimaal comfort.

SelectWindows maakt het mogelijk beschermd te genieten van balkon en het buitenleven, het hele jaar door. De leefruimte van het appartement wordt op deze manier flink vergroot.

Fraai aan het systeem is dat er geen hinderlijke constructie zichtbaar is. Het glas kan bij mooi weer volledig onzichtbaar weggeschoven worden. De beglazing heeft een isolerende werking en kan dus zorgen voor een flinke energiebesparing. Daarnaast is het systeem geluidswerend.

De constructie is van staal, gecombineerd met aluminium profielen en isolerend glas in een harmonica schuifsysteem. SelectWindows levert custom made, dus voor elk balkon wordt een product op maat gemaakt. Kijk voor meer informatie op www.selectwindows.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.