Krullende kaas

Volgens veel kenners is het de lekkerste kaas ter wereld: Tête-de-Moine uit Zwitserland. De kaas wordt gemaakt van volle koemelk en is in het jaar 1192 in de abdij ‘de l’Etoile’ voor het eerst geproduceerd. De kaas, ook wel Bellalay genoemd, is een stevige geperste kaas met een volle smaak en een kruidig aroma.

Deze kaas wordt op een speciale manier geschaafd waardoor een soort van krullen ontstaan. Boska Holland heeft een speciale kaaskruller ontworpen om de Tête-de-Moine mee te schaven. Draai het mes met de klok mee over de kaas. Na een paar keer draaien ontstaan mooie volle krullen. Erg lekker bij een glas fruitige rode wijn. De Boska kaaskruller is verkrijgbaar in beukenhout, mahonie en marmer. Hij wordt verkocht bij kaasspeciaalzaken, kookwinkels, warenhuizen en diverse supermarkten. Boska heeft ook een stolp in het assortiment. Daarmee blijft de kaas lekker vers. De kaaskruller is te koop voor prijzen vanaf 19,95 euro. Kijk voor meer informatie op www.kaaskruller.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.