Over deze site

Gerard van Engelen
IJmuiden

Velsen.Vandaag.nl is een nieuwe website die onder redactie van de IJmuider Courant al het lokale nieuws uit de gemeente verslaat en verzamelt.

Een deel van het aanbod bestaat uit artikelen uit de krant en van de IJC-website. Deze berichten kun je herkennen aan de witte achtergrond. Een ander deel van het nieuwsaanbod bestaat uit dat van organisaties en instellingen uit Velsen. Zo weet je in één oogopslag wat er allemaal georganiseerd wordt in de gemeente. Deze berichten hebben een gekleurde achtergrond

Maar om een complete nieuwssite aan te kunnen bieden hebben we ook jou als inwoner van Velsen nodig. Naast het harde nieuws, zoals gemeente- en politieberichten, willen we op Velsen.Vandaag juist ook het buurt- en straatnieuws publiceren. Ook kun je op berichten van anderen reageren. Op deze manier zijn we een soort online dorpsplein. Dus is er binnenkort een schoolfeest, is je kat vermist of hou je een garageverkoop? Zet het op Velsen.Vandaag.nl!

Je eigen nieuws plaatsen gaat erg gemakkelijk en snel. Via de knop 'inloggen' rechts bovenaan de pagina kun je een account aanmaken. Vervolgens ga je naar de blauwe knop 'Plaats hier jouw nieuws' (links boven de menubalk). Hier kan je een tekst schrijven en eventueel een foto toevoegen.

Na het registreren, is je gebruikersnaam automatisch 'Bezoeker'. Deze naam kun je aanpassen door rechts bovenaan de pagina op 'Bezoeker' te klikken (naast 'inloggen'). Je komt dan terecht in je account, waar je één keer een andere (je eigen) naam in kunt vullen.

Hieronder staat een korte uitleg op film.

We behouden ons het recht voor om berichten van buiten Velsen 'uit' te zetten. Commercieel getinte berichten worden aangepast of van de site gehaald.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.