Oog voor Zuid-Afrika

© HSPublicity

‘Oog voor Zuid-Afrika’ heet het nieuwe tijdschrift over Zuid-Afrika. Jaarlijks kiezen meer dan 120.000 Nederlanders voor een vakantie in dit veelzijdige land. Het eerste exemplaar van het magazine werd afgelopen week feestelijk overhandigd aan de leden van het Zuid-Afrikaanse koor Khayelitsha United Mambazo Choir, dat op dit moment volle zalen trekt met de voorstelling ‘Celebrating South Africa’.

De lancering van het magazine ‘Oog voor Zuid-Afrika’ in februari is geen toeval. Februari is een historische maand voor de bevolking van Zuid-Afrika. Dit jaar is het 22 jaar geleden dat Nelson Mandela zijn vrijheid herkreeg en de apartheid werd afgeschaft. Hierdoor werd de weg naar democratie en het nieuwe Zuid-Afrika, het Zuid-Afrika van nu, vrijgegeven.

Het tijdschrift belicht verbanden tussen Nederland en Zuid-Afrika. Het zorgt ervoor dat je met een voorsprong aan kennis, informatie en liefde voor het land Zuid-Afrika kunt ontdekken. Je ziet dan ook waarom Kaapstad is uitgekozen tot de beste vakantiebestemming van de wereld.

Tien procent van de netto-opbrengst van het tijdschrift wordt geïnvesteerd in een aantal projecten in Zuid-Afrika. Het magazine verschijnt één keer per jaar. Kijk voor meer informatie op www.oogvoorzuid-afrika.com.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.