Juniorenleeftijd Bregman opgeschoven

Ruud Ramler
’t Zand

Het Jb. Bregman biljarttoernooi wordt dit jaar voor de 38ste keer georganiseerd. Van 10 tot en met 13 maart, in de zaal van café De Jonge Prins in 't Zand.

Deelname aan het toernooi staat open voor inwoners/inwoonsters van de voormalige gemeente Zijpe (zoals die bestond tot en met 31 december 2012). Er wordt gestreden om het Zijper kampioenschap in de categorieën 50 tot en met 67 jaar (junioren) en 68+ (senioren). De organisatie heeft gemeend de juniorenleeftijd wederom een jaar te moeten opschuiven.

De poulewedstrijden starten op donderdag 10 maart, vanaf 12.15 uur voor de senioren en vanaf 19.15 uur voor de junioren. In het programmaboekje worden de precieze aanvangstijden vermeld.

Speelsterkte

De poules worden naar speelsterkte ingedeeld en iedere deelnemer/deelneemster speelt zes wedstrijden (twee partijen per dag). De beste twee per poule gaan door naar de finalezondag.

Deelname aan het toernooi betekent dus dat deelnemers ook op de zondag beschikbaar moeten zijn in het geval zeals eerste of tweede eindigen in hun poule. Op zondag 13 maart wordt, vanaf 12.00 uur, in acht poules (vier senioren en vier junioren) gestreden om een plek in de halve finales. In deze poules worden per deelnemer drie wedstrijden gespeeld in de vorm van een halve competitie.

De kosten voor deelname bedragen € 7.50 per persoon, te voldoen bij inschrijving. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen en in te leveren bij de bestuursleden van de stichting, de contactpersonen in de Zijper dorpen en in café De Jonge Prins in 't Zand.

De uiterste inleverdatum is zaterdag 20 februari 2016.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.