Uitwaaien in de Schoorlse Duinen?

oplage nhd nhd

In het weekend van 2 & 3 februari 2013 organiseert het Noordhollands Dagblad haar jaarlijkse winterwandeling in de Schoorlse Duinen.

WinterwandelingIn het weekend van 2 en 3 februari 2013 organiseert het Noordhollands Dagblad in samenwerking met Staatsbosbeheer de NHD Winterwandeling in de Schoorlse Duinen. De start- en finish is bij bezoekerscentrum ‘Schoorlse Duinen’. Er zijn op beide dagen twee routes uitgezet:

10 km (start: 10.00-12.00 uur)

20 km (start 9.00-10.30 uur)

U kunt kiezen voor de zaterdag en/of de zondag. Zowel de korte als lange route leiden u door gevarieerde natuurgebieden. Halverwege de wandeling is een rustpunt ingericht. De wandeling is niet rolstoelvriendelijk. Honden zijn niet toegestaan aangezien de wandeling deels door beschermd gebied verloopt. AanmeldenAanmelden voor de NHD Winterwandeling is niet meer mogelijk. KostenHet deelnamebedrag is:€ 8,50 p.p. voor abonnees€ 11,50 p.p. voor niet-abonnees€ 4,50 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar (incl. eigen deelnametasje)

Deelname is inclusief koffie of thee bij aankomst, een tussendoortje, een routebeschrijving en een kleine attentie. Kinderen ontvangen een gevuld kindertasje.

Het deelnamebedrag is inclusief € 1,- dat afgedragen wordt in het kader van Support for Nature en ten goede komt aan het natuurbeheer van Staatsbosbeheer. Kijk voor meer informatie op www.supportfornature.nl.

DeelnamebewijsU ontvangt uw deelnamebewijs per post. Heeft u zich voor 18 januari ingeschreven, dan is uw deelnamebewijs uiterlijk 25 januari binnen. Heeft u zich ingeschreven tussen 19 januari en 25 januari, dan is uw deelnamebewijs uiterlijk 31 januari binnen.

Route en parkeervoorzieningU kunt parkeren nabij de startlocatie. Er is een evenemententerrein gereserveerd, gesitueerd aan de hoek Laanweg/Sportlaan in Schoorl. Hiervoor dient u te beschikken over een parkeerkaart. Deze ontvangt u automatisch bij uw bestelling.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.