Banenbeurs 036 in Almere

Na succesvolle edities in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven, wordt er dit jaar ook voor het eerst een grote, regionale Banenbeurs georganiseerd voor Almere en omstreken: Banenbeurs 036. Op vrijdag 23 september is Schouwburg Almere het decor voor werkgevers en werkzoekenden. De organisatie van de beurs is in handen van Sinanovic b.v., dat ook zorgdraagt voor de edities in de andere grote steden.

Voor wat betreft Almere werkt de organisatie nauw samen met Werkplein Almere. Beide hebben er baat bij wanneer er veel werkgevers staan op de beurs en er een groot aantal bezoekers op afkomt. De organisatie hoopt dat de beurs, net als in de andere steden, een groot succes wordt. Alleen dan gaat het motto van Banenbeurs pas echt op: vind je nieuwe baan in de regio.

Alle bedrijven die op zoek zijn naar personeel in de regio zijn welkom om aan te sluiten. Juist voor hen is de banenbeurs een zinvol middel om zo effectief mogelijk personeel te zoeken én te vinden. Kijk voor meer informatie over Banenbeurs 036 op www.banenbeurs036.nl of ga naar www.banenbeurs.eu voor alle edities in Nederland.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.