Vrijwilligerswerk in buitenland

© HSPublicity

Vrijwilligerswerk in het buitenland staat op 5 november centraal tijdens de Wereldwijzer Vrijwilligersdag 2011 in Amsterdam.

Bezoekers krijgen informatie over de kosten, de voorbereiding, de begeleiding en kunnen kennismaken met meer dan vijfentwintig organisaties.

De laatste jaren is het doen van vrijwilligerswerk in het buitenland steeds populairder geworden. In Nederland bieden meer dan honderd organisaties vrijwilligerswerk aan en er komen er steeds meer bij. Het verschil tussen de organisaties is op het eerste gezicht moeilijk te zien en de vrijwilligers worden steeds kritischer bij het kiezen van een geschikte organisatie. Daarom is deze beurs, waarop alle organisaties zich presenteren, superhandig!

Je kunt speeddaten met de organisaties, workshops volgen, fotopresentaties bekijken of gewoon rustig over de informatiemarkt lopen, waar elke organisatie een eigen stand heeft. Ook is er een algemene presentatie, waarin wordt verteld wat er allemaal bij komt kijken als je vrijwilligerswerk in het buitenland wilt doen.

De beurs vindt plaats in de Stayokay in Amsterdam Zeeburg tussen 11.00 en 17.00 uur. De entree is gratis. Aanmelden via www.wereldwijzervrijwilligersdag.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.